За нас

BGCOM е лидер в предоставянето на съвременни  услуги и решения, които отговарят на най-високите професионални стандарти – домофонни системи,контрол на достъпа ,професионален домоуправител и други услуги, подходящи за вашия вход, офис или дом.

Ние в BGCOM вярваме, че клиентът трябва да се чувства свободен при избора си и затова предлагаме услуги и комплексни решения от ново поколение, които дават възможност на потребителите да получават повече и въпреки това да спестяват.

Фирма с дългогодишен опит в областта на сигурността и системите за контрол на достъп. Квалификацията и професионализмът гарантират високо качество и конкурентни цени. Многобройните ни удовлетворени клиенти са доказателство за качеството на услугите.

Производсво и внос на техника, гарантира качество и разнообразие на нашите продукти и услуги.

Наш приоритет е предлагане на услуги и комплексни решения от ново поколение, които да дават възможност Вие да покриете изискванията си максимално и да сте 100% удовлетворени от партньорството с нас.

С течение на времето изградихме работен процес, който ни гарантира високо качество и успешно финализиране на всеки проект. Често ни се налага да бъдем гъвкави, да добавяме и изменяме стъпките според желанията и спецификата на клиента ни, за да задоволим неговите изисквания, но резултатите винаги са високи, а клиентите ни доволни.

Предизвикателставата са станали част от нашият живот и ние ги преодоляваме с всеки изминал ден, като оставяме след нас само доволни клиенти.